Verwijderen van virussen of spyware

Een virus?

Het aantal virussen is de laatste jaren enorm gestegen. Ook de vergrote interactiviteit op het internet door de diverse Social Media vergroot de kans dat uw computer ook besmet raakt. Heel vaak is een virus te verwijderen d.m.v. een goed antivirusprogramma maar soms lukt dit ook niet met alle gevolgen van dien.

Een virus zit verborgen op uw harde schijf en is door goede Anti Virus Software te herkennen en te verwijderen. Wat kunt u merken van een virus:

  • Uw PC of Notebook wordt steeds langzamer.
  • Er verdwijnen onverwacht gegevens van uw harde schijf.
  • Mensen krijgen e-mail van u terwijl u niets hebt verstuurd.
  • Sommige programma's werken niet meer zoals voorheen.

Doet een van bovenstaande zaken zich voor of merkt u andere vreemde dingen dan is het zaak actie te ondernemen. Neem contact op met MicroDirect en wij gaan samen met u kijken wat de beste oplossing is voor het verhelpen van uw problemen.

Spyware?

Spyware is er op gericht zo veel mogelijk gegevens van u te krijgen. Uw surfgedrag op het internet, uw bakrekeningnummer, inlogcodes enz

Er zijn vele verschillende soorten spyware, de meeste zijn relatief onschadelijk, maar ze maken wel uw computer langzaam en u loopt het risico dat uw vertrouwlijke gegevens in handen komen van anderen. Ook kan spyware er voor zorgen dat u ongewenste e-mail ontvangt.

Ook bij het voorkomen van spyware besmetting kan MicroDirect u helpen. Wij controleren uw computer op spyware en kunnen dit voor u verwijderen.

Hebt u het vermoeden dat uw computer is geïnfecteerd met spyware neem dan contact op met MicroDirect en wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Posted in Service mogelijkheden