Opnieuw installeren/upgraden van Windows

Na verloop van tijd kunnen er ook in Windos problemen optreden. Na langdurig gebruik en door het installeren van allerhande software wordt Windows langzamer en "loopt" niet meer zo lekker als op het moment dat u uw computer kocht. Soms lost het verwijderen van software of het opschonen van Windows niet al uw problemen op en is het tijd voor een "schone" installatie van Windows.

Ook dit kan MicroDirect volledig voor u verzorgen. Wij installeren Windows voor u opnieuw op uw computer en stellen de computer desgewenst opnieuw voor u in. Dit kan betekenen dat de op de computer staande gegevens en programma's ook verwijderd worden. Desgewenst kunnen wij al uw belangrijke gegevens van de oude installatie overnemen en terugzetten voor zo ver dit mogelijk is. Samen met u spreken we door wat bewaard moet blijven en wat niet.

Ook is het mogelijk uw computer te voorzien van de nieuwste Windows 7 versie. Vooraf zullen wij uiteraard bekijken of uw computer voldoet aan de eisen van dit besturingssysteem.

Na een hernieuwde installatie van uw huidige Windows versie of een upgrade naar eventueel Windows 7 zult u merken dat uw computer weer sneller en probleemlozer funtioneert.

 

Kosten voor een hernieuwde installatie vanaf € 39,00 incl. BTW

 

Wilt u een nieuw besturingssysteem aanschaffen en deze door ons laten installeren, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Posted in Service mogelijkheden